gratis kraslot spelen

gratis kraslot, ook wel bekend als kraskaarten, zijn biljetten waarop meerdere vakjes bedekt zijn met een kraslaag bestaande uit een speciaal soort metaalfolie. Achter deze laag staan cijfers en/of symbolen bedrukt. Door de

gratis kraslot

gratis kraslot

kraslaag weg te krassen worden de cijfers en/of symbolen zichtbaar. De getallen en/of symbolen moeten een winnende combinatie vormen.

Je weet direct of je een prijs gewonnen hebt. Geldprijzen onder de honderd euro kun je direct innen bij het betreffende verkooppunt. De hoofdprijs van een kraslot is gemiddeld honderdduizend euro. De gratis kraslot zijn er in diverse varianten: de thema’s, afbeeldingen en de te winnen bedragen of prijzen verschillen namelijk onderling.

De geschiedenis van het kraslot

Het kraslot werd in de jaren ’70 uitgevonden door de Amerikaanse computerwetenschapper John Koza en marketingspecialist Daniel Bower. Koza en Bower richtten in 1973 de Scientific Games Corporation op. Hun eerste klant was de Massachusetts Lottery Commission. Een speler van de Massachusetts Lotery moest zes getallen kiezen om vervolgens enkele dagen te wachten totdat de winnaars bekend werden gemaakt. John Koza en Daniel Bower merkten op dat iedereen hunkerde naar een onmiddellijke beloning. Zo kwamen ze op het idee van het kraslot: je koopt een kraskaart, krast de beschermlaag open en je ziet direct of je wel of niet in het bezit bent van een winnend lot. John Koza ontwikkelde een algoritme waarmee de kraslotresultaten gegarandeerd willekeurig waren. Bower zorgde ervoor dat de gratis kraslot aantrekkelijk werden voor het grote publiek. Dankzij de gratis kraslot stegen de opbrengsten van de Massachusetts Lotery van één miljoen dollar per week tot 2,7 miljoen dollar.

De kraskaarten kwamen vervolgens vrij snel op de markt in onder meer New York, Illinois, Michigan en Maryland. Het overgrote deel van de loterijen in de Verenigde Stagen heeft tegenwoordig één of meerdere soorten gratis kraslot in haar assortiment.

De populariteit van het kraslot

In 1985 ontwikkelde Cal Tigner uit Oregon de ‘Take-A-Ticket plastic scratch card dispenser’. De kraskaarten werden voorheen vaak opgeborgen in de kassa’s van onder meer buurtwinkels. Dankzij het door Tigner ontwikkelde Take-A-Ticket systeem konden de gratis kraslot in het zicht van de consumenten worden geplaatst, zodat deze vaker werden opgemerkt en dus ook vaker werden verkocht. De populariteit van het kraslot steeg tot grote hoogten.

Vandaag de dag worden jaarlijks ruim tien miljard gratis kraslot open gekrast. Er leven over de hele wereld bijna 6,8 miljard mensen wat betekent dat ieder mens gemiddeld twee gratis kraslot per jaar koopt. Dit ligt uiteraard wat genuanceerder omdat er landen zijn, Islamitische landen bijvoorbeeld, waar gratis kraslot verboden zijn. Daarnaast zijn met name de Verenigde Staten, Engeland, Australië en Zuid-Europese landen als Spanje en Italië koploper op het gebied van gratis kraslot verkoop. De markt voor gratis kraslot zal naar verwachting steeds verder gaan toenemen. Met de komst van de online gratis kraslot worden deze verwachtingen ook direct bekrachtigd. De traditionele kraskaarten zullen hun kenmerkende waarde in de economie blijven behouden, maar in het digitale tijdperk zullen steeds meer loterijen online tot leven komen.

De opkomst van online gratis kraslot

In 2004 gingen de eerste bedrijven zich verdiepen in het aanbieden van gratis kraslot op het internet. De aanbieders van online gratis kraslot wisten het vertrouwen van de consument te winnen door een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. De spelers kregen inzicht in de prijzen en de winnaars zelf werden in de spotlights gezet om twijfels of wantrouwen vanuit de consument de kop in te drukken. De aanbieders hebben de online gratis kraslot goed bestudeerd en afgestemd op de wensen van de consument. Aanbieders ontdekten dat spelers de voorkeur gaven aan online gratis kraslot met een combinatie van hoge prijzen en een grote winkans.

De aanbieders van online kraskaarten hebben een prijzensysteem ontwikkeld dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt. De online gratis kraslot hebben een hogere winkans dan de traditionele gratis kraslot. Deze winkans kan gerealiseerd worden doordat er met online gratis kraslot lagere productiekosten gemoeid zijn. De te winnen prijzen zijn in mum van tijd gestegen dankzij de hoge mate van concurrentie op de markt voor online gratis kraslot.

Aanbieders van online gratis kraslot zijn onder meer Scratch2Cash, Krastoppers, Hopa, Megakans en Karamba. Speeltegoed kan worden ingekocht via de telefoon of iDeal. De traditionele gratis kraslot van de Lotto zijn verkrijgbaar bij diverse winkels en tankstations. Klavertje 4, Flappen Krassen en Cash Kanon zijn onder meer onderdeel van het gratis kraslot assortiment van de Lotto.

gratis kraslot online

gratis kraslot zijn tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar in winkels en tankstations, je kun de leukste gratis kraslot ook gewoon online open krassen. Op het internet vinden we talloze online aanbieders van gratis kraslot. gratis kraslot op het web bieden vele voordelen ten opzichte van de ‘offline’ gratis kraslot. Je hoeft de deur niet uit om je geluk te beproeven, de keuze is vele malen groter en de kans om mooie prijzen te winnen is aanzienlijk groter dan met het traditionele kraslot. Je bent bovendien niet gebonden aan openingstijden of speellimieten, je bepaalt namelijk zelf je inzet wanneer je met een online kraslot speelt. Aanbieders van online gratis kraslot zijn onder meer Scratch2Cash, Krastoppers, PrimeScratchCards, Hopa, BigMoneyScratch, Megakans, Bettson Scratch en Karamba.

Scratch2Cash
Scratch2Cash beschikt over het grootste assortiment online gratis kraslot. Scratch2Cash heeft namelijk meer dan vijftig bijzondere online gratis kraslot in haar assortiment. Je ontvangt bij Scratch2Cash een gratis welkomstbonus van vijf euro om de gratis kraslot kosteloos uit te proberen. Er worden dagelijks honderden spelers blij gemaakt met een fantastische prijs. De jackpot bedraagt maar liefst één miljoen euro bij Scratch2Cash. Wanneer je het gewonnen bedrag of de gewonnen bedragen laat uitkeren staan ze doorgaans dezelfde dag nog op je bankrekening.

Krastoppers
Online gratis kraslot aanbieder Krastoppers beschikt over een uniek concept en richt zich in het bijzonder op de Nederlandse markt. Krastoppers biedt elf verschillende online gratis kraslot aan. De winkans varieert van één op vier tot zelfs één op twee. Je kunt bij Krastoppers tienduizend tot 250 duizend euro winnen. Aan alle gratis kraslot is bovendien een Jackpot gekoppeld, waardoor je ook nog kans maakt op de jackpot. Tien procent van de kosten van een kraslot gaat in de jackpot zodat deze prijs altijd goed gevuld blijft.

PrimeScratchCards
De populaire kraslot aanbieder PrimeScratchCards biedt je vijf euro gratis speeltegoed wanneer je je inschrijft. PrimeScratchCards heeft meer dan 45 unieke gratis kraslot in haar assortiment en aan alle gratis kraslot zit een mooie prijzenpot gekoppeld. Als je een kraslot koopt van vijftig cent maak je kans op een jackpot van vijfduizend euro, wanneer je ervoor kiest om met tien euro te spelen maak je kans op een jackpot van maar liefst honderdduizend euro. De online kraslot aanbieder beschikt bovendien over een miljoenen kraslot waarbij je kans maakt op de hoofdprijs van een miljoen euro.

Hopa
Deze aanbieder van online gratis kraslot beschikt eveneens over een groot aanbod en ook bij Hopa krijg je vijf euro speeltegoed om de gratis kraslot kosteloos uit te proberen. De online gratis kraslot zien er vrolijk en zomers uit, gelijk aan het gevoel dat je zult ervaren wanneer je een van de geweldige geldprijzen wint bij Hopa. Hopa heeft een uitbetalingspercentage van 95 procent en een winkans van één op drie.

BigMoneyScratch
BigMoneyScratch is een relatief nieuwe aanbieder van online gratis kraslot. De krasspellen van BigMoneyScratch zijn gericht op de Nederlandse markt, je kunt bij deze aanbieder bijvoorbeeld betalen met iDeal. Iedere nieuwe speler ontvangt een speeltegoed van vijf euro en elk derde lot wint een prijs. Het assortiment van deze aanbieder bestaat uit ruim vijftig verschillende gratis kraslot.

Megakans
Megakans biedt op dit moment drie verschillende online gratis kraslot aan met ieder een eigen thema en prijzenpot. De minimale inzet is vijftig eurocent en de hoofdprijs bedraagt honderdduizend euro. Megakans biedt goedkope gratis kraslot aan met een winkans van één op drie, een interessante partij dus voor de kraslot liefhebber.

Bettson Scratch
Bettson Scratch is bekend van de sportweddenschappen, maar Bettson biedt tegenwoordig ook online kraskaarten aan. Bettson Scratch biedt verschillende digitale gratis kraslot aan uit diverse categorieën. Je hebt sowieso prijs met elk derde kraslot, maar je maakt ook kans op de hoofdprijs van één miljoen euro. Met je Bettson account kun je ook diverse andere online spellen spelen en geldprijzen winnen.

Karamba
Je kunt als nieuwe speler bij Karamba kiezen uit twee verschillende welkomstbonussen: vijf euro gratis speltegoed of een match up stortingsbonus van maximaal honderd euro. Karamba beschikt over een groot aanbod kraslot spellen. De minimale inzet is vijftig cent, maar je kunt uiteraard ook met hogere bedragen spelen en kans maken op grotere prijzen. De topper van Karamba is de twintig winlijnen slotmachine met een jackpot van maar liefst één miljoen euro. De website van Karamba werkt op basis van flash, je hoeft dan ook geen software te downloaden en je kunt vanaf iedere computer Karamba gratis kraslot kopen.

speel nu gratis kraslot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 586.531 bad guys.